Detail položky

LAND ROVER RANGE ROVER
2008
3628
200
diesel
264 054 km
TP,ORV
B165

Výbava vozidla:
El. ovládaná okna a zrcátka, ABS, ASR, ESP, autorádio, klimatizace, vyhřívaná sedadla s koženým čalouněním el. ovládaná, parkovací asistent, automatická převodovka, pohon 4x4, multifunkční volant, přední i zadní parkovací asistent, obrazovky v opěrkách.
Tech.stav:
1) Motor Na vozidle je uvedeno "bez vody". Z důvodné obavy nebezpečí poškození motoru nebyl proveden start motoru. Nebylo proto možné provést jízdní zkoušku a tím i objektivně posoudit technický stav skupiny. Dle vizuálního posouzení nejeví vad. 2) Převodovka, rozvodovka Nebyla provedena jízdní zkouška a tím i objektivní posouzení technického stavu skupiny. Dle vizuálního posouzení nejeví vad. 3) Zadní náprava Nebyla provedena jízdní zkouška a tím i objektivní posouzení technického stavu skupiny. Místně poškozeny disky a pneumatiky. Svítí kontrolka nedostatečného tlaku vzduchu v pneu. 4) Přední náprava + mech. řízení Nebyla provedena jízdní zkouška a tím i objektivní posouzení technického stavu skupiny. Místně poškozeny disky a pneumatiky. Svítí kontrolka nedostatečného tlaku vzduchu v pneu. 5) Skříň karoserie Lak místně mechanicky poškozen drobnými oděrky a dolíky způsobenými provozem vozidla. Zvýšené poškození laku na LP a LZ a zadních dveřích. Poškozena spodní lišta u LP dveří. 6) Výbava karoserie Poškozeno pravé zpětné zrcátko. Poškozeny oba přední světlomety. Poškozen lak na předním i zadním nárazníku. Poškozeno pravé zpětné zrcátko. Poškozeno čelní sklo. Svítí kontrolka poruchy airbagu. Chybí posuvná přepážka.




Klan logo
Klánova 332/35
147 00 Praha 4
IČ: 45281564
DIČ: CZ45281564
Zapsáno u rejstříkového soudu v Praze, spis. zn. C10233

Leasing ČS Unicredit Leasing Casper Kooperativa Cetelem BMW Financial Services
phone
Kontaktujte nás!
+420 321 733 717 info@klankolin.cz

©SeMyon 2008-2023. Vyrobeno pro společnost Klán s.r.o. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu společnosti Klán s.r.o. zakázáno.